onsdag, december 28, 2011

100% organisk hårvård från K Pour Karité.


För några veckor sen var jag på Daisy Beauty's skönhetskonferens, och ett av märkena som presenterades då var K Pour Karité, ett organiskt hårvårdsmärke med hårvård för både män, kvinnor och barn, samt hårfärg och den nygamla flugan hårmascara.
Det som är gemensamt för K Pour Karité's produkter är att de alla är certifierade av ECOCERT och fria från parabener, silikoner och konstgjorda färgämnen, och hårfärgen är även fri från väteperoxid.
Produkterna riktar sig till olika hårtyper, såsom fett, normalt, torrt eller mycket torrt hår. I hårvårdsserien för män finns all-over-shampoo som även funkar som duschgel, en styliggelé, en hårbottenskrubb och en spray som ska motverka håravfall. I serien för kvinnor finns shampo, balsam, serum, hårspray och en stylingkräm. För barn finns shampo, balsam, lotion och gelé. Hårfärgerna finns i åtta nyanser och hårmascarorna i fyra. Hårfärgerna håller cirka åtta tvättar, vilket motsvarar en lätt toning. Hårmascarorna täcker grått hår till 100% och kan användas till att göra effektslingor eller att fylla i utväxt och gråa hår.

Jag har fått med mig Gentle Shampoo och Repairing Conditioner hem och tänker testa dem några gånger innan jag ger mitt utlåtande.
Hårmascaran (120 kronor) har jag redan testat och tycker det är en helt okej akutlösning om man verkligen inte kan visa sig med utväxt. Man får bara se till att inte gå ut i regn eller snö, eller bada med den heller, för den löses upp rätt lätt vid väta. Att inte pilla i håret är också en god idé, då den kan smula sig.
Jag har här fyllt i min blonda utväxt med nyans nummer 3 Châtain Foncé. På efter-bilden har den inte riktigt torkat, varför det ser lite blött ut.


Helt okej resultat va? Täcker hyfsat bra för att vara så stor nyansskillnad.
Priserna ligger på 95-130 kronor. Hårfärgerna kostar 200 kronor, och mascarorna 120 kronor.
Vill du själv prova på några av K Pour Karité's produkter finne de just nu till rabatterat pris på ecoliving.se. Ange rabattkod daisybeauty och få 30% rabatt fram till nyår!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar faktiskt hårmascaran som nödlösning :) Jag har silverstrån i luggen..INTE OK..:P Och med hårmascaran trollar jag enkelt bort dom för en kväll ;)

    SvaraRadera
  2. Wysteriia: Ja det är nog bättre för enstaka slingor än i hela utväxten :)

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥