fredag, februari 03, 2012

Lumene Arctic Aqua 2in1 Skin-perfecting Moisture-booster.


Här har vi ännu en produkt med ett överdrivet långt namn - Lumene Arctic Aqua 2in1 Skin-perfecting Moisture-booster. Det är ett fuktgivande serum som används innan dag- och nattkräm för att ge huden lite extra omtanke. Mineralrikt nordiskt källvatten och hyaluronsyra verkar för att återställa hudens fuktbalans så att fina linjer orsakade av torrhet jämnas ut.
Det består till 90% av naturliga ingredienser och är fritt från färgämnen, silikoner och parabener.

Serumet kommer i en tub med pump, en alldeles perfekt förpackning i min mening. Man får ut så mycket produkt som möjligt, och det är hygieniskt. Toppen! Innehållet är en lösare geléaktig formula som känns lätt och skön på huden. Ett pump räcker till hela ansiktet och jag upplever produkten som dryg.
Det här är en sån produkt som man tycker är sådär, ända tills man slutar använda den. Jag varken ser eller känner någon dramatiskt förändring när jag använder den, men när jag inte använder den märker jag hur mycket den faktiskt gör. Huden är mycket mjukare och lenare och har mer lyster, och serumet tillför den fukt som min fattas i min vanliga ansiktskräm från Acnicyl.

Betyg: 4/5
Pris? 139 kronor/35ml
Var? Åhlens, Kicks och Lindex.
Köpa igen? Ja.

1 kommentar:

  1. Använder den också och tycker att den är ett under för huden:)

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥