tisdag, mars 27, 2012

OPI The Amazing Spider-Man Collection.


Att OPI är mycket för samarbeten med filmer och kändisar, det vet vi ju, och sommarens Brights-kollektion är inget undantag. Den 3:e juli har den fjärde Spiderman-filmen Sverigepremiär, och i och med detta har OPI slagit sina påsar ihop med Sony och släppt The Amazing Spider-Man Collection inspirerad av den klassiska superhjälten.
Kollektionen består av sju lack varav ett är ett shatterlack. Färgerna som inte är typiskt knalliga och särskilt "brighta" får mig inte automatiskt att tänka sommar, och det är inte många av dem som ger mig akut ha-begär, men några av dem ser himla spännande ut. De som lockar mest är duokroma Peridot-liknande Just Spotted The Lizard, murriga Number One Nemesis som jag inte riktigt kan avgöra om det är grått eller grönt eller bägge delarna, och det skimrande skogsgröna shatterlacket Shatter The Scales. Swatches finns hos bland annat Purity (som jag lånat bilderna av) och Pinch of Pretty.
Lacken kommer ut i butik i maj och kommer kosta 150 kronor styck. Vad tycker ni om kollektionen?

Just Spotted The Lizard, Number One Nemesis, Shatter The Scales, Call Me Gwen-ever, My Boyfriend Scales Walls, Your Web Or Mine?, Into The Night.

8 kommentarer:

 1. Åh, gillar verkligen Into the night-färgen!

  SvaraRadera
 2. Jag hade älskat shatterlacker om det inte varit just ett shatterlack, det ser ju helt fantastiskt ut! Kanske kan man lacka flera lager så att det blir täckande? :P Annars är jag inne på samma spår som dig, just de två ser helt fantastiska ut! Längtar lite till maj om jag inte beställer från the US...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog inte det funkar så bra, blir nog väldigt tjockt och ojämnt. Kanske om man fyller i sprickorna med en smalare pensel...

   Radera
 3. Asså, wow. Jag älskar nagellack och superhjältar så detta kan ju inte bli bättre! (Förutom MAC's Wonderwoman-lack, såklart!) Längtar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa av två världar alltså :)

   Radera
 4. Gillar verkligen de gröna nyanserna!:)

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥