tisdag, april 24, 2012

FOTD: Hectic Pixie.

Ni får en snabb-FOTD idag med mobilbilder via Instagram. Grönt, blått och en klick gult får lysa upp denna redan soliga dag.
Jag har en ljus grön skugga i inre ögonvrån och knallgrönskimrande Hectric från MUS i yttre ögonvrån och globlinjen. I skarven mellan dem i mitten har jag suddat en gul skugga lite lätt. Under ögat har jag lagt turkosskimrande Pixie Sparkle från Lily Lolo. På kinderna The Body Shop Blush Coral.

3 kommentarer:

  1. Oj va snyggt! Du passar verkligen i starka nyanser:)

    SvaraRadera
  2. Du vet att jag älskar både Hectic och Pixie Sparkle så det här var ju en fullpot rakt igenom ^^

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥