tisdag, april 24, 2012

FOTD: Hectic Pixie.

Ni får en snabb-FOTD idag med mobilbilder via Instagram. Grönt, blått och en klick gult får lysa upp denna redan soliga dag.
Jag har en ljus grön skugga i inre ögonvrån och knallgrönskimrande Hectric från MUS i yttre ögonvrån och globlinjen. I skarven mellan dem i mitten har jag suddat en gul skugga lite lätt. Under ögat har jag lagt turkosskimrande Pixie Sparkle från Lily Lolo. På kinderna The Body Shop Blush Coral.

3 kommentarer:

  1. Oj va snyggt! Du passar verkligen i starka nyanser:)

    SvaraRadera
  2. Du vet att jag älskar både Hectic och Pixie Sparkle så det här var ju en fullpot rakt igenom ^^

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle våga säga IRL.
På grund av enorma mängder spam har jag tvingats lägga på en ordkontroll på kommentarerna, tack för att ni har överseende med detta! ♥