måndag, april 30, 2012

Isa Dora Papagayo sommaren 2012.


Nästa vecka kommer Isa Doras sommarkollektion Papagayo ut i butikerna, och jag som redan i vintras fick en preview av kollektionen har verkligen sett fram emot den. Det är en riktigt färgstark kollektion som går i rött, rosa, blått och grönt. Vi ser två nya nyanser av Twist-up Metallic Eye Pens, fyra nya lack, två nya läppstift och gloss och sist men inte minst, en ny Eye Shadow Trio. I kollektionen ingår även redan existerande Hair Mascara i grönt och blått, och Precision Mascara i blått.

Eye Shadow Trio Treasure Island, 119 kronor.
Twist-up Metallic Eye Pen Paradise Green och Blue Hawaii, 99 kronor.
Perfect Lipliner Tropical Pink och Mandarine, 69 kronor.
Perfect Moisture Lipstick Tropical Pink och Coral Glow, 119 kronor.
Moisturizing Lip Gloss Coral Glow och Tropical Pink, 99 kronor.
Hair Mascara Green Turquoise och Royal Blue, 129 kronor.
Wonder Nail Papagayo Blue, Paradise Green, Bird Of Paradise och Hot Hibiscus, 69 kronor.
Jag är verkligen helt kär i läppgrejerna, och det känns kul att man valt att lyfta fram den blåa mascaran (139 kronor). Det ses ofta som tantigt, men kan faktiskt bli jäkligt coolt med rätt mejk till. Tre av lacken har ni redan sett, men jag som är en sucker för grönt tycker ju Paradise Green är jättesnygg. Dock ser den mycket blåare ut på bilden än den är i verkligheten, där den är tydligt grön.
Vad tycker ni om kollektionen?

6 kommentarer:

 1. Ser ut som en fin kollektion även om det känns väldigt säkert med korall och turkost till sommaren. Jag ska titta närmare på ögonskuggetrion och läppstiften i butik då båda ser jättefina och lockande ut på bilderna.

  SvaraRadera
 2. Jag kommer att kolla närmre på pennorna!

  SvaraRadera
 3. Åh läppstiften ser ut som ren kärlek :D

  SvaraRadera
 4. Åh jag är så kär i läppgunken att jag håller på att smälla av! HUR SKA JAG HA RÅD MED ALLT ISADORA: SÄÄÄG MIG! haha nä, nu har jag outrage:at mig ordentligt ;) Jag tror att den blå mascaran kan bli ett riktigt kul komplement om man inte har tid att lägga enorma mängder tid på make:en i sommar - dessutom, HALLÅ, hur snyggt är det inte med blått och hur skönt är det inte att inte ha hur mycket smink som helst i ansiktet när det är varmt och svettigt ute? Nä jag är kalasnöjd med Isadoras kollektion samtidigt som jag inte är det för att det är alldeles för många saker jag vill ha :P

  SvaraRadera
 5. Superfin kollektion! Nyfiken på Metallic Eye Pen i Blue Hawaii!

  SvaraRadera
 6. Blir sugen på ögonpennor och nagellack!:)

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥