måndag, april 30, 2012

Kommentarsproblem.

Jag vet att en del tycker jag är seg på att svara på kommentarer, och det får jag väl medge att det ligger något i det, och för det ber jag om ursäkt.
Jag sitter väldigt sällan vid datorn (jag vet, det går inte riktig ihop med bilden av en bloggare), jag tycker nämligen det stressar upp mig, så jag bloggar helst via mobilen.
Själva bloggandet går bra, jag använder appen Blogger+ för IPhone, men man kan inte godkänna eller svara på kommentarer genom den. Därför får jag använda den vanliga webbläsaren, men nu efter att Blogger har förändrats så har det blivit mycket svårare att göra det därigenom. Jag får öppna ett nytt fönster för varje kommentar som ska publiceras, och när jag ska svara är det inte alltid som det går, det kommer inga bokstäver! Är det någon mer som har detta problem?
Hur som helst, här har ni förklaringen till varför ni får svar sent. Men en sak kan jag lova, ni får svar. Oftast. Ibland är jag en människa och glömmer, och då får ni gärna påminna mig.
Även om jag inte svarar eller inte publicerar på några dagar ska ni veta att jag älskar er alla som läser. Era kommentarer gör mig jätteglad, mycket kärlek till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥