fredag, april 27, 2012

Max Factor Glossfinity Burgundy Crush.

Vinrött och fint är Max Factors Glossfinity Burgundy Crush. Det är lättlackat och täcker med två lager, men smiter dock gärna utåt nagelbanden. Mer avancerat än så får ni inte just nu, jag går normalt sett upp först om en och en halv timme, men eftersom jag jobbar heldag i stället för halvdag så var jag uppe i ottan och är nu helt galet trött.
Bilden är tagen med Instagram. Instagrammar ni? Följ mig på stbellabeauty i så fall!
Ikväll kommer en fredagsfavorit för ansiktet, håll utkik!

6 kommentarer:

 1. Det ser otroligt glansigt ut. Har kikat på dessa lacken många gånger men inte köpt. Tycker dom är lite dyra. Men det kanske det är värt för att få den glansen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har jag ju, som alltid, överlack, så det är inte lacket i sig som glänser så. Tycker också priset är lite för högt, men flaskan är å andra sidan rätt stor, 11ml, så det får vara okej. Jag använde min Kickskupong :)

   Radera
 2. Så fint! Kul med fina budget lack:) jag instagramar inte, men det är kanske dags att börja:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Himla kul sätt att dela med sig av snygga bilder.

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥