onsdag, april 11, 2012

OPI Vintage Minnie Mouse Collection.

I sommar lanserar OPI Vintage Minnie Mouse Collection, en minikollektion bestående av fyra lack inspirerade av den kjolbeklädda lilla Disneymusen. Rosa och rött är färgerna som genomsyrar hela kollektionen, och det ingår både creme- och skimmerlack samt ett lack med hjärtformat glitter. Swatches kan ni se hos beautyjunkiesunite.com. I'm All Ears verkar vara en riktigt snygging, och i jellyformula som det ser ut!
Kollektionen kommer ut i butik i slutet av juni, och lacken kommer kosta 150 kronor styck.
Vad tycker ni, hiss eller diss? Jag älskar Disneyklassikerna, så jag tycker det här är jättekul. Mimmi är ju dessutom en utmärkt inspiration, jag menar, hennes stil med vintagekläder och långa fladdrande fransar går aldrig ur tiden!

Nothing Mousie 'bout It (glitter), I'm All Ears (skimmer), If You Moust You Moust (creme) och The Color Of Minnie (skimmer).

9 kommentarer:

 1. Nothing Mousie 'bout It och If You Moust You Moust såg riktigt fina ut :D

  SvaraRadera
 2. Gulligt! Håller med Carro om de nyanser som lockar mig mest :)

  SvaraRadera
 3. Jo. Jag får erkänna att jag är bra sugen alltså. Håller tummarna för ett minikit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om de gör några minikit när det bara är fyra lack, men man kan ju hoppas. Har inte fått någon information om det i alla fall.

   Radera
 4. Hjärtglitter låter finfint! =)

  SvaraRadera
 5. Jag är stormförtjust i samtliga lack, SPECIELLT Nothing Mousie 'bout It - jag hoppas bara att det inte är för få hjärtan i :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen aning, verkar okej på swatchesen i alla fall :)

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥