tisdag, april 10, 2012

Soligt hos Lumene.


Jag vet inte hur det är hos er, men här nere i Skåne har vi verkligen typexempel på aprilväder - ena dagen är det vårkappa och solglasögon som gäller, nästa är det vantar och mössa på. Men vädret må säga vad det vill, det blir bara ljusare och varmare för var dag som går och våren är ett faktum, och då vill vi ju gärna trotsa vädergudarna och flytta kafferasten utomhus och kanske bli lite bruna om nosen.
Visst ska man njuta av vårsolen, men det är viktigt att tänka på att solen är minst lika skadlig på våren som den är resten av året, och på att huden inte har byggt upp sitt naturliga solskydd under de mörka månaderna och alltså är mindre motståndskraftig mot solen. Det kanske inte är läge att plocka fram hela solskyddsarsenalen ännu, men välj gärna en ansiktskräm med SPF till en början.

Som tur är har marknaden för fejkbränna breddats ordentligt med en uppsjö av krämer, puder, sprayer, mousser och annat som gör oss hälsosamt bruna - i dubbel bemärkelse. I år lanserar Lumene flera härliga nyheter för oss som hellre bättrar på brännan inomhus (och då menar jag inte under lysrör) än utomhus.

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector, 99 kr/30 ml.
Ger huden lyster och framhäver solbrännan. Kan användas ensamt över dagcreme eller blandas i foundation. Finns i två nyanser - Honey Glow med ljusreflekterande pigment, och Sunny Fresh som är mörkare och med matt formula. Innehåller vårdande fröextrakt från hjortron.

Lumene Natural Bronze Self Tan Foam, 135 kr/150 ml.
Brun-utan-sol-mousse med en mjuk och lätt formula som är lätt att applicera och ger en solbrun färg inom 12 timmar. Innehåller nektarextrakt från hjortron som tillför huden antioxidanter, fukt och lyster.

Lumene Natural Bronze Self Tan Face Cream, 99 kr/50 ml.
En lätt fuktgivande ansiktscreme för alla hudtyper. Enkel att applicera och absorberas snabbt. Ger huden en naturligt solbrun färg inom 12 timmar och passar även ljus hy. Innehåller nektarextrakt från hjortron som tillför huden antioxidanter, fukt och lyster.

Lumene Arctic Sun Bronzer, 129 kr/10 g.
Solpuder som passar alla hudtyper. Har en vårdande formula med fröextrakt från hjortron som skyddar och ger näring åt huden. Är talkfri och låter huden andas. Finns i två varianter - solodosa med matt puder, och dubbeldosa i både matt och pärlemorskimmer.

Lumene Touch of Radiance Crystal Bronzer och Highlighter, 169 kr/10 g.
Bronzer och highlighter som ger ansiktet en fräsch lyster. Har en lätt konsistens och en innovativ hybridformula som kombinerar det bästa hos puder, creme och flytande formulor. Finns i två nyanser för att framhäva och ge en vacker, solbrun ton.

Jag är jättenyfiken de flesta produkterna här, speciellt på Touch Of Radiance-produkterna som ska ha en formula liknande skumgodis (spännande!), men även på BUS-moussen. Är det något som lockar er här?

4 kommentarer:

 1. BUSen blir jag nyfiken på! Men blir inte klok på om dagcremen är en sån gradvis variant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, jag får nog ta och be om ursäkt här, för det står faktiskt inget om att det är en dagcreme i pressmaterialet, utan bara en ansiktskräm. My bad, ska ändra det i inlägget asap!
   Men den står i vilket fall som inte något om att den ger gradvis färg, så vi får nog förutsätta att det är en vanlig BUS.

   Radera
 2. Lumene gör i princip alltid bra produkter till bra priser, så väl värda att spana in!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt aldrig testat, så jag får väl ta och göra det nu då :)

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥