onsdag, april 11, 2012

Zoya Neeka.


Låt mig presentera Zoya Neeka, ett av de vackraste lacken jag äger. Det är ett vacket mellanmörkt lila lack med en dragning åt blått, och har den här speciella formulan att det ser ut som ett skimmerlack, men att det inte skimrar. Det innehåller små små partiklar i guld och rosa, men istället för att skimra så mest bara finns de där och ger lacket en extra dimension.
Jag skulle vilja kalla formulan matt skimmer. Det är en ganska speciell formula som tycks komma mer och mer på senare tid, man kan t.ex se det på Nubar Verde. Jag tyckte först den här formulan var sådär och mest "plattade till" lacket, men den har växt på mig och nu tycker jag det är snyggt.
Två lager bär jag här. Inga problem att lacka med utan det flöt ut så fint och snällt så. Bjuder på en aning suddig närbild för att ni ska få se skimret (eller vad vi nu skulle kalla det).


3 kommentarer:

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥