onsdag, maj 02, 2012

Nyfärgad på 30 sekunder.


Jag är säkert inte den enda som gärna byter upp mig vad gäller hårfärg, och jag är förmodligen inte heller ensam om att tycka det är dötradigt att fylla i utväxten. Seriöst, jag hatar det. Jag som dessutom är så ljus får ganska snabbt en skarp utväxtkant, men jag vill ju inte slita på håret och färga för ofta, så vad gör man?
Man dammar av sin hårmascara helt enkelt! Bara att pensla på, låta torka och kamma igenom, så är det klart. Perfekt till fest eller andra tillfällen då man inte gärna vill avslöja sitt naturliga jag. Man bör dock undvika regn, snö, vita hattar och örngott och se till att inte klia sig i hårbottnen, för den är inte vattenfast och kommer färga av sig om tillfälle ges.
Jag har använt mig av Isa Dora Hair Mascara. Den kostar 129 kronor och finns i både naturliga och färgglada nyanser, här har jag använt Golden Copper. Nu önskar jag att jag var blond igen så jag kunde leka med de knalliga färgerna!

Före/efter. Fast det fattade ni ju.

4 kommentarer:

 1. Åh, den tycks finnas i svart också! Happiness!

  SvaraRadera
 2. wow, det smälte verkligen ihop med ditt hår perfekt! :) Synd att de inte har intensivt rött..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, är ju många som har det.

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥