lördag, juni 09, 2012

Depend sommaren 2012.


Här kommer mer nyheter från Depend (och fler ska det faktiskt bli, jag har ju lovat er magnetlacken också!).
Årets sommarkollektion går i den rödrosa skalan med stänk av pastellila, gräsgrönt, solgult, mörkt skimrande lila, havsblått och svampbrunt. Vad man inte ser så tydligt på swatchesen (eller naglarna heller för den delen...) är att flera av dem innehåller ett yttepyttefint skimmer som trots att det inte är uppenbart ändå ger lacket mer djup än om det varit creme. Lacken det handlar om är 305, 315, 316 och 312.
Mina favoriter i kollektionen är 313 (som jag visat tidigare), 305, 307 och 312. Och förresten, när ska Depend börja ge sina lack riktiga namn? Hololacken hade det enligt pressmaterialet, men det står inget på flaskorna, bara nummer, varför jag inte heller skrev ut några namn. Lönt då liksom, skittrist.
Nu låter jag bilderna tala för sig själva, berätta gärna vad ni tycker! Lacken finns ute i butik sen några veckor tillbaka och kostar 25 kronor styck.


6 kommentarer:

 1. Ser några godbitar här. Tur att de är billiga:)

  SvaraRadera
 2. Mina favoriter är 307, 308, 309, 311, 305
  och framför allt 313.
  314, 310 och 312 är också snygga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är många godingar i den här kollektionen! :)

   Radera
 3. Kul att se dem swatchade så fint! Jag tycker flera av dem ser finare ut här än i flaskorna i min otestade-lack-låda... Swatchning verkar löna sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, om inte annat än för att få bättre översikt.

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥