tisdag, juni 05, 2012

Swatches: Depend Holographic.


Jag vet att ni fått vänta länge sen jag gav er en preview av Depends hololack, men nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och fixat swatches! För den som inte vet vad hololack innebär så är det holografiska lack vi talar om, lack som skimrar i regnbågens alla färger. Gör sig bäst i solsken där alla färger verkligen sprakar.
Depend Holographic kommer i 12 nyanser, och här ser ni hälften. Överlag verkar de vara lätta att lacka med. Jag upplevde inga problem med applikationen, men de är skirare än vad hololack vanligen brukar vara, om jag ska gå efter de jag provat från China Glaze, OPI, aEngland m.fl. Tre lager krävs för den med längre naglar, den med kortare kommer nog undan med två. Vissa hololack förlorar lite av den holografiska effekten när man lägger på överlack, men det gäller inte dessa. Möjligen beror det på vilket överlack man väljer, men med Seche Vite blir det inte så i alla fall.

Lacken kostar 49 kronor flaskan och finns sedan några veckor ute i butik.
Priset kan tyckas lite saftigt med tanke på att det bara är 5ml i en flaska, men å andra sidan är det inte många holografiska lack som säljs i fysisk butik i Sverige, så man får se det som att man betalar för tillgängligheten.
Jag kommer även lägga upp swatches på deras sommarnyheter och magnetlack, så håll utkik!

8 kommentarer:

 1. Jag valde att testa 2034 Steel Blue som det första, och det va nog ett bra val. De andra ser ännu mer inressanta ut och jag som gillade 2034... Kommer bära holo dagarna i ända nu!

  Jag struntade nästan lite i priset denna gång, får man chansen att köpa bra holo i Sverige så bör man ta den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite så tänker jag med. Om man sen handlar när man har rabatt på t.ex Kicks eller Åhlens så blir det ju inte så farligt heller. Ofta har de intropris också.

   Radera
 2. Jag älskar dom verkligen! Eller ja, ett av de rosa iallafall, för det är det enda jag hunnit testa. Det blir ett till till helgen sen!

  SvaraRadera
 3. Jag har letat efter dessa i butiker men inte hittat. Vet du någon butik i Malmö som har dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning faktiskt, bor inte där. Kolla på Depends Facebooksida, där kanske det står något. Annars skulle jag tippa på Matas, Kicks eller ICA Maxi.

   Radera
 4. Ica Maxi i Ängelholm har dem för 39 kr/st.
  Köpte fyra stycken men blev lite besviken, tyckte de var skira och bleka i färgen, jag vill ha lite knalliga färger som skimrar fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist att du blev besviken :/ Prova att layra med vitt under så kanske det blir mer oomph i färgen.

   Radera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥