tisdag, september 25, 2012

Isa Dora BB Cream all-in-one make up.


Här kommer ännu en BB Cream! Jag kan villigt erkänna att jag inte hade några större förhoppningar om att Isa Doras B.B. Cream all-in-one make up skulle passa min hudton, men faktiskt så passar den riktigt bra! Den finns i tre nyanser, och jag är glad att även blekfisar som jag finns med i färgpaletten. Bara där plockar Isa Dora hem många poäng, och lever i övrigt upp till de egenskaper som karaktäriserar bb creams.

Som de flesta andra i sin genre lovar den att återfukta, täcka ojämnheter, ge färg, och skydda huden med SPF 12, och jag tycker den håller vad den lovar. Huden får en schysst yta, den täcker rodnader och småplitor utan att se ut som en mask och känns skön på huden. Konsistensen är lös och ganska krämig, vilket gör att den är lätt att applicera enbart med fingrarna (jag brukar rekommendera pensel för att undvika ränder, men det behövs inte i det här fallet).
Den sitter där den ska hela dagen, men min yttorra blandhy blir ändå lite blank och fet i huden framåt eftermiddagen, vilket gör att jag tror den lämpar sig bättre för normala, kombinerade och torra hudtyper snarare än feta.
Förpackningen är inte så glammig och kanske inte den mest praktiska eftersom den är ganska hård och inte så klämbar, men ska ha ett stort plus för att den står upp och ner så att man lätt får ut krämen.

Jag föredrar Isa Dora B.B. Cream all-in-one make up framför andra bb creams jag testat, eftersom den är billig, lättillgänglig, har den skönaste konsistensen och är lättast att applicera. Jag känner inget behov av varken concealer eller foundation med den, bara lite puder på så är det klart. Rekommenderas starkt!

Betyg: 5/5
Pris? 149 kronor.
Var? Åhlens, Kicks, H&M, Lindex, ICA Maxi m.fl.
Köpa igen? Ja.

Nästa bb cream att testa är The Body Shops, så håll utkik efter recension av den framöver!

9 kommentarer:

 1. Köpte denna nu för att testa inför hösten då mina andra bb börjar bli för mörka. Hoppas att den håller måttet:-)

  SvaraRadera
 2. Hej

  Jag undrar varför du skriver IsaDora med mellanslag? Det är precis som om du skulle skriva Lo Real?? Tycker detta ser konstigt ut för det står ju inte så på produkterna.. Konstigt att inte företaget har reagerat på detta?

  Mvh Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fantastiskt hur folk letar saker att störa sig på. Du är fri att låta bli att läsa just de två orden om du tycker det stör dig.

   Radera
 3. Tycker det är dålig stil att du som bloggerska inte kan stava utan DU ändrar på företagets produktnamn. Jag tänker iallafall kontakta IsaDora gällande detta.

  Ingen vidare förklaring ifrån dig iheller vilket är trams och ni verkar uppenbarligen inte ta detta seriöst. Bloggar ni då seriöst egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bloggar seriöst ja, och företaget är medvetna om hur jag skriver och har inget emot det så vitt jag vet.

   Radera
  2. Hej Anonym,

   Tack för att du värnar om vårt varumärke! Givetvis är vi alltid tacksamma om man skriver vårt varumärkesnamn rätt, men att inte göra det är inget vi hänger någon för. Vi är bara hemskt glada att Bella och andra vill blogga om oss och våra produkter:)

   ha en fin dag!

   Hälsningar,
   Ulrika Rudqvist, Online Manager på IsaDora

   Radera
 4. Haters gotta hate. Mata inte trollen ;)

  SvaraRadera
 5. Men snälla Anonym, det spelar väl inte så stor roll om hon skriver IsaDora eller Isa Dora? Jag tror ärligt talat inte företaget bryr sig om ett mellanrum hit eller dit.
  Och förresten, om du tittar på L'Oréal så är det faktiskt två ord som är sammanbundna med apostrof, ungefär som don't eller didn't ;)

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥