söndag, september 23, 2012

Orly Fired Up!

Glow, Rapture, Ignite, Smolder, Flicker, Flare.
I höst ska vi bekläda våra naglar i eldiga färger, tycker Orly. Kollektionen Fired Up består av fyra riktigt höstvampiga färger i mustigt rött, eldorange och kaffebrunt, och två mer neutrala i guld och nude. Spontant dras jag till sprakande Smolder och Flicker, men även till Rapture som kanske inte är så eldig, men ändå riktigt snygg. Jag har börjat gilla de mörkare nästan-svarta nyanserna mer och mer, kanske för att jag tycker det passar så bra på mina numera korta naglar (vilka också är anledningen till att ni inte får se någon större mängd NOTD's, tyvärr).
Lacken finns att köpa på Åhlens City för 135 kronor styck. Något ni blir extra sugna på?

1. Glow.
2. Rapture.
3. Ignite.
4. Smolder.
5. Flicker.
6. Flare.

4 kommentarer:

 1. Personligen gillar jag korta naglar. Så jag tycker att du inte ska hänga upp dig för mycket på att du har kortare naglar än vanligt. Gör så många notd's som du vill :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar hela gänget! Men du, dina korta naglar är jättefina tycker jag. Gärna mer av dem på bild :)

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket tjejer! Ska försöka fixa mer NOTD's när jag har tid, plugget tar verkligen ALLT!

  SvaraRadera
 4. Smolder och Flicker är urfina!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥