tisdag, december 11, 2012

Livstecken och lackporr.


Hallå allihopa!
Tänkte bara kika in och säga hej. Jag vet att flera av er undrar varför jag inte bloggat på nästan två månader (herregud, är det verkligen så länge?), och jag tackar er som mailat och kommenterat och frågat var jag håller hus. Jag försäkrar er att det inte är något som hänt, jag har bara soppatorsk i inspirationstanken och pluggmotorn går på högvarv.

Som lite kompensation för min bloggtorka så ger jag er en NOTD från arkivet, ett av det vackraste lack jag har i min samling, Zoya Charla. Det riktigt sprakar i turkost, grönt och guld, och är ren och skär lackporr när den är som bäst.
Vanligtvis brukar jag vilja fotografera i solljus, men här har jag valt att göra det i skugga då det skarpa ljuset tog udden av färgerna. Formulan är lite tunn som med så många av Zoyas lack, men inte randig. Applikationen är i det närmaste perfekt, och två lager täcker bra. I princip ren perfektion.

Jag hoppas verkligen att skolan slår av på takten framåt julen (tyvärr inte, verkar det som) så att jag får energi till att visa er alla fina grejer jag har fått hem. Vad sägs till exempel om OPI Skyfall och The Body Shops julprodukter? Jag hoppas i alla fall att ni fått er hunger stillad för stunden. På återseende kära vänner!

8 kommentarer:

 1. Helt sjukt fint lack!

  Och heja på med pluggandet, kul att det går så bra! Jag ska befinna mig på andra sidan i klassrummet på universitetet i eftermiddag och är lite nervös för det. Hoppas att jag levererar vad studenterna vill ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad spännande! Hoppas det gick bra! :)

   Radera
 2. Vad fint att höra att allt är okej! Jag har allt undrat... ta det lugnt med plugget och kämpa på!

  Rebecca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har inget att oroa dig för :) Tack, och kram!

   Radera
 3. Jösses vilket fint nagellack!

  SvaraRadera
 4. KÄR! Åh! Måste ha!!
  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥