fredag, januari 25, 2013

Lite inspo?

Eftersom min egen inspiration tryter så tänkte jag att ni kanske kan dela med er utav er inspiration lite? Vad skulle ni vilja se här? Kanske en rolig nageldesign eller ett visst nagellack? Kanske en jämförelse? Jag har en del good ol' goldies i mina lådor! Mer smink och recensioner kanske? Vad för recensioner?
Jag har ju lovat er bättre bilder på OPI Live And Let Die, och det ska ni få. Även en godbit från Essies senaste kollektion Leading Lady kommer dyka upp. Men det är ju så mycket roligare att skriva om något NI vill se, så shoot! Give it to me!

1 kommentar:

  1. Jag skulle gärna se någon enklare nageldesign som man kan göra om man inte är så van :)

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du läser min blogg!

Alla kommentarer besvaras i det här inlägget. Håll en respektfull ton och skriv inget du inte skulle säga IRL. ♥