PR och policy

PR
SaintBella Beauty är en oberoende skönhetsblogg som drivs utav mig, Bella, en privatperson utan vinstintresse men med ett desto större skönhetsintresse. Innehållet på SaintBella Beauty baseras uteslutande på mina egna åsikter och upplevelser och är fritt från påverkan från företagen bakom produkterna. Bloggen är fri från betalda annonser och dold reklam, men innehåller däremot inlägg med produkter som skickats till mig i pressyfte. Produkterna skickas till mig förutsättningslöst för påseende utan motkrav.

Jag följer de Svenska pressetiska reglerna och marknadsföringslagen. Detta innebär i korta drag att ett företag som skickar ut produktprover aldrig garanteras inlägg, och att de inte heller kan påverka mitt omdöme av produkten. Jag ingår inte heller några avtal om reklamplats i utbyte mot någon form av ersättning.

Copyright
Innehållet (bilder, filmer, text etc) på SaintBella Beauty är skyddat av upphovsrätten. Du får inte kopiera, sälja, publicera, återposta, ändra eller upprepa något av materialet på SaintBella Beauty utan tillstånd från mig. Detta gäller även icke vattenmärkta bilder. Använder du mitt material utan mitt tillstånd kan du komma att bli fakturerad utan förvarning. Du får däremot länka hit, och diskutera dess innehåll på ett respektfullt sätt.
För att få tillstånd att använda delar av bloggen, skicka en förfrågan till saintbellabeauty[@]gmail.com.

Disclaimer
Tänk på att allt jag skriver på SaintBella Beauty är baserat på min egen kunskap och erfarenhet om inget annat anges. Jag är inte utbildad inom hud-, hår- eller nagelvård, ej heller inom kosmetik, biologi eller kemi, och de svar, tips och råd jag ger bör aldrig ersätta ett uttalande från en utbildad eller yrkeskunnig inom området.